Поверителност.

Ние имаме политика за защита на личните данни, която се прилага за данните, събрани от вас чрез нашия уебсайт www.bakeitchallenge.com, нашата Facebook страница www.facebook.com/bakeitchallenge, нашият Instagram профил www.instagram.com/bakeitchallenge, както и чрез имейл кореспонденция, сключване на договор или други законни методи за събиране на лични данни. Лични данни могат да бъдат обработени и през платформата Calendly при заявяване на дата за събитие.

Администратор

Bake It Challenge, ЕИК 207110704, имейл: info@bakeitchallenge.com

Цел и основание за обработка.

Ние обработваме вашите лични данни с цел да организираме вашето посещение в Bake It Challenge. Основанието за обработката е изпълнение на преддоговорни и/или договорни задължения.

Лични данни.

Ние обработваме следните ваши данни: имена, имейл и телефон за обратна връзка, дата и час на посещенията и предпочитания, които сте посочили във формата за резервация. Допълнително използваме вашите впечатления и отзиви, които сте ни предоставили чрез Facebook страницата или формуляр за обратна връзка.

Получатели на вашите данни.

Получатели на вашите данни са нашите съдружници и служители, работещи в Bake it Challenge.Допълнително използваме международната платформа за резервации на calendly.com, която има достъп до вашите данни за техническа поддръжка на нашия резервационен софтуер.

Съхранение.

Вашите данни се съхраняват докато сте наш активен клиент и за срок до 2 години след това.

Вашите права.

Имате право да поискате достъп до, корекция или изтриване на вашите лични данни, ограничаване на тяхната обработка, както и право да изразите възражение срещу обработването им.Ако смятате, че сме нарушили вашите права относно вашите лични данни, можете да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни.

Защо се нуждаем от вашите данни.

Вашите лични данни ни са необходими, за да можем успешно да организираме вашето посещение в Bake It Challenge. Без вашите данни няма да можем да изпълним задълженията си по осигуряване на свободно място в предпочитаните от вас ден и час.

Автоматизирано вземане на решения и профилиране.

Не използваме вашите данни за автоматично вземане на решения. Възможно е да използваме вашите лични данни, за да определим дали сте наш постоянен клиент и да ви предложим отстъпка.

Обработване на вашите лични данни за други цели.

Ние ценим мнението на нашите клиенти, затова можем да използваме вашия имейл и да поискаме вашата обратна връзка, с цел да подобрим качеството на предоставяните от нас услуги.

Условия за ползване

Съдържанието на този сайт, снимките и графичното оформление на логото са собственост на БЕЙК ИТ ЧЕЛИНДЖ ООД. Използвайки този сайт, вие се съгласявате с условията за ползване.

На този етап, не използваме бисквитки.